Három kiadó szoba Balatonszemesen
szállás akár egy éjszakára is

A szálláshelyen 3 db családi szoba foglalható, a "Middle", "Right" és a "Left" nevű szoba. Mindegyik szobához jól felszerelt fürdőszoba tartozik. A szobákban, ingyenes internet elérés, törölköző, ágynemű és hűvösebb időre minden vendégünknek extra takarót biztosítunk. Igény esetén légkondicionálási lehetőség is rendelkezésre áll. A szobákhoz az épület bejáratánál díjmentes parkolási lehetőség, de az épületen belül, biztonságos, zárt kerékpár tároló is található.

A "Middle" szoba max. egy-három és igény esetén további két fő részére foglalható

A szobában két db emeletes ágy található, de az egyik alsó ágy egy kinyitható kanapé. Így ott lehetőségünk van francia ágyas elhelyezést is kialakítani. Így berendezve a párban érkező vendégeink részére ajánljuk, de családok esetében a szülők is gyakran kérik ezt a lehetőséget. Nagyobb családok, baráti társaságok esetében a szoba kapacitását plusz maximum két fővel tudjuk bővíteni, így akár öt fő elhelyezésére is alkalmas.

A "Right" szoba max. öt + két fő részére foglalható

A szobában három db emeletes ágy található, de az egyik alsó ágy ebben a szobában is egy kinyitható kanapé. Így itt is lehetőségünk van francia ágyas elhelyezést is kialakítani. Ezt a szobát nagyobb létszámmal érkező vendégeink részére ajánljuk. A szoba kapacitását akár 5+2 fő részére is tudjuk biztosít.

A "Left" szoba maximum öt + két fő részére foglalható

Ez a szoba tükörképe a "Right" nevű szobánknak. A szobában három db emeletes ágy található, de az egyik alsó ágy ebben a szobában is egy kinyitható kanapé. Így itt is lehetőségünk van francia ágyas elhelyezést is kialakítani. Ezt a szobát nagyobb létszámmal érkező vendégeink részére ajánljuk. A szoba kapacitását akár 5+2 fő részére is tudjuk biztosít.

Készítsd el weboldaladat ingyen!